Любопитно

Двама кандидат градоначалници катериха кметството в Димитровград

Катерене

Стефан Димитров

Катя Панева и Иво Димов бяха единствените кандидат кметове на Димитровград, които се отзоваха на призива на настоящия градоначалник да изкачат общинското здание, което е високо 46 метра.

Показно направи досегашният кмет Стефан Димитров, който стигна едва до втория етаж. Веднага след него тръгна Панева, която бе обещала да стигне поне до 7 етаж. Тя обаче не се отказа и успя да стигне до върха. Опонентът й в изборите и в състезанието – Иво Димов успя да преполови сградата, но се отказа. Катеренето на кандидатите за кмет премина с много бурни аплодисменти и дори сълзи сред публиката.

В истинското състезание участваха 9 професионалисти, сред които три жени. При дамите първа за пореден път се класира Станимира Делева от Пловдив с време 3 минути и 16 секунди. При мъжете предишният №1 Илиан Найденов от Пловдив този път отстъпи с 2 секунди на Мартин Атанасов от Стара Загора, който изкачи сградата за 2 минути и 24 секунди.

Вижте видео репортаж от катеренето

Мъже:

І място – Мартин Атанасов – 2`24
ІІ място – Илиан Найденов – 2`26
ІІІ място – Иван Аврамов – 3`47

Жени:

І място – Станимира Делева – 3`16
ІІ място – Кристина Попова – 4`00
ІІІ място – Боряна Дянкова – 7`54

 

 

Катерене

Мартин Атанасов
 

Катерене

Станимира Делева
 

Катерене

Катя Панева
 

Катерене

Иво Димов

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button