Хасково

Предизборната кампания започна, две села с ясни кметове

Избори 2011Предизборната кампания стартира официално от днес. На 23 октомври ще избираме президент и вицепрезидент на България, кметове на общини, кметове на кметства и общински съветници.

Кандидатите за кметския пост в община Хасково са 14. 386 са регистрираните имена в листите за общински съветници. Тези, които ще се борят за кметските места в селата в общината, са 102-ма.

Месец преди изборите две села от общината са с ясен кмет. Това са Широка поляна и Долно Големанци, където има регистриран само по един кандидат за управник. Това са съответно Юри Бонев Борисов и Нежби Халибрям Халил, които са издигнати от ДПС.

В рубриката Избори 2011 на Haskovo.info можете да видите всички кандидати за кмет на Хасково, кметове на кметства и общински съветници.

 Избори 2011

Кандидати за кмет на община Хасково
Кандидати за кметове на кметства
Листи за общински съветници

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
питане
питане
24.09.2011 20:49 20:49

Че те Юри и Делчо/бряговския/-особено той – са си несменяеми – явно вършат раотата си ,а и са полезни за селата, а и знаят как се прави „местнъ пул’тикъ’ !

Back to top button