Спорт

Шест медала за КА „Виолена“ от международен турнир

ВиоленаС шест медала се завърнаха състезателите на КА „Виолена“ от Международния турнир в Пловдив, който се проведе в края на миналата седмица, съобщават от клуба.

Златен медал спечели смесената двойка при 12-14год. – Деметра Лачева и Дейвид Касъмов.

В индивидуалната надпревара сребърни медали при 9-11-годишните извоюваха Деметра Лачева и Дейвид Касъмов. Във възрастова група 12-14 години втори станаха смесената двойка Биляна Караджова и Ангел Казаков и групата от 6 състезатели – Димана Николова, Мария Калайджиева, Биляна Караджова, Габриела Мирчева, Тихомир Баротев и Ангел Казаков.

С много надежди за влизане на финалите и медали бяха смесената двойка на Тихомир Баротев и Димана Николова и „тройките“ при 9-11год. Лачева, Чанкова, Колева и при 12 – 14год. – Мирчева, Калайджиева, Караджова. Допуснати грешки при изиграванията на съчетанията ги остави на ІІІ-то място на полуфиналите.

Тихомир Баротев взриви публиката с изиграването на новото си съчетание. На полуфиналите много малко не му достигна, за да е първи, но на финалите досадно спъване го остави отново на ІІ-ро място, допълват от КА „Виолена“.

Виолена Виолена

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button