Хасково

Хасковлия обжалва 10-годишна присъда за убийството на приятелката си

Присъдата си от 10 г. затвор при първоначален строг режим за убийството на своята приятелка обжалва Борислав Вълков. Делото е насрочено за 9 февруари пред Апелативен съд – Пловдив.

Вълков е признат за виновен от Окръжен съд – Хасково, че на 12 януари 2018 г. умишлено е умъртвил 38-годишната Антония Тодорова по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост.

Мъжът страда от биполярно афективно разстройство. Вълков обаче не взимал редовно лекарствата си за психичното разстройство или ги смесвал с алкохол. Негови съседи пък разказали, че Вълков често злоупотребявал с алкохола и ставал агресивен. От прокуратурата посочиха, че въпреки разстройството обвиняемият е вменяем.

Семейният скандал избухнал заради силно пусната музика. Двамата с Антония се сбили, Борислав я ударил няколко пъти, като й нанесъл тежка телесна повреда – фрактура на черепа, от която жената починала.

Вълков иска от пловдивските магистрати деянието да бъде преквалифицирано, защото според него е извършено в състояние на силно раздразнение и по непредпазливост.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Найк
Найк
08.02.2023 21:47 21:47

Бих го разфасовал тоя боклук

Back to top button