Хасково

ЦИК назначи РИК – Хасково с председател Добромир Якимов

Централната избирателна комисия назначи състава на Районната избирателна комисия – Хасково за изборите за народни представители на 2 април.

Дотук се стигна след като партиите не се разбраха за за състава на РИК по време на консултациите, водени от областния управител Минко Ангелов. За председател е назначен Добромир Якимов, който е предложение на ГЕРБ-СДС и преди е бил на този пост.

Негови заместници са Петя Бостанджиева-Китин („Демократична България“) и Петър Димитров („Възраждане“). Секретар ще е Лейла Елмаз от ДПС. Прави впечатление, че от „Продължаваме Промяната“ нямат член в ръководството на РИК.

Членове на комисията са Сениха Неждет (ДПС), Люба Маринова-Спасова (БСП), Венелин Челебиев, Гергана Бояджиева и Тонка Апостолова и тримата от ГЕРБ, трима са и членовете на ПП – Боряна Делчева, Соня Чанкова и Ангел Ангелов, Силвия Стаматова-Маркова е член от „Български възход“.

Първото заседание на РИК – Хасково ще е на 11 февруари от 11 часа в зала „Марица“ на областната администрация. От следващата седмица заседанията ще са в спортна зала „Дружба“, където ще се помещава комисията.

Партиите не се разбраха за секретарското място в РИК – Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button