Избори 2011

ГЕРБ откри кампанията си с водосвет, пожела си Хасково да стане европейски град

ГЕРБ откри кампанията си в ХасковоС тържествен водосвет, отслужен от архиерейския наместник отец Антоний, официално започна предизборната кампания на ГЕРБ в Хасково. Кандидатът за кмет Иван Панайотов, претендентите за селата и общински съветници си пожелаха успех в църквата „Успение на Св. Богородица“.

Започваме с увереност и настроение. Ще се стремим да чуем проблемите на хората и ще водим позитивна кампания, заяви при откриването кандидатът за кмет Иван Панайотов. Основното е да бъдем близо до тях и да ги убедим, че заедно можем да направим Хасково една европейска община, защото имаме ясни идеи, имаме доброто желание и опита, нямаме никакви други интереси освен да работим за община Хасково, допълни той.

Градът и общината имаха едно непрозрачно управление, което на моменти граничи със закононарушения, заяви областният координатор на партията депутатът Иван Петров. Държавата е готова да помага на Хасково и затова сме тук, заяви той. ГЕРБ си поставя за цел да има поне 10 общински съветници в следващия местен парламент.

 ГЕРБ откри кампанията си в Хасково  ГЕРБ откри кампанията си в Хасково
 ГЕРБ откри кампанията си в Хасково  ГЕРБ откри кампанията си в Хасково

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button