Избори 2011

„Гергьовден“ Хасково залага на нови лица в листата си за общински съветници

Откриването на кампаниятаПП „Движение Гергьовден“ откри предизборната си кампания. Снощи приятели и симпатизанти се събраха в щаба на партията на бул. „Съединение“, за да си пожелаят успех в предстоящата надпревара.

„Участваме в местни избори от 2003-та година. Нашата идея е всеки път в листите ни да има нови лица, които са поставени на предни позиции“, каза кандидатът за кмет на Хасково на „Гергьовден“ Кирил Керанов. 
 
Откриването на кампанията„Радвам се, че сме обградени от хора, които случват бизнеса си сами, които са млади и амбициозни, раждат и отглеждат децата си в Хасково“, допълни Кирил Керанов. Той се кандидатирал за кмет по две причини. Първата е, защото се чувства подготвен да администрира, а втората е, че е време за Хасково да се бори кмет с листа с нови имена. 
 
„Политиката не е бизнес, а начин да променяме статуквото“, допълни Кирил Керанов и заяви, че „Гергьовден“ ще води толерантна кампания. Доказателство за това е, че партията е една от малкото, които на местно ниво има сайт (www.gergiovdenhs.com). 
 
Откриването на кампанията„Целта ни на тези избори е да вкараме в общински съвет двама съветници“, коментира Керанов. Първият в листата – футболният треньор Митко Ламбов даде заявка, че представителите на Гергьовден в местния парламент няма да бъдат анонимници, а с диалог ще вървят напред.
 
Вторият в листата – бизнесменът Цвети Лалов допълни, че това, което искат да провокират, е обществената нагласа. Той призова хората, които могат да мислят по по-различен начин, да гласуват с бюлетина №32, а не за онези, които са им платили 20 или 50 лева.
 
„Гергьовден“ пожелаха успех и на двама си кандидат – кметове в селата Тракиец и Елена. Това са Господин Господинов и Иван Иванов.
 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button