Регион

Премиерът: Ние откриваме пътища, който иска да руши!

Прерязването на лентатаПремиерът Бойко Борисов и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова прерязаха лентата на 3-километрова отсечка – част от околовръстния път от Димитровград за Чирпан. 

Участъкът е част Лот 13, който включва и пътищата Чифлик – Г. Крепост – Стремци – Черноочене и Дъбовец – разклон Малки воден. 

3-километровата отсечка свърза ромските квартали в Димитровград, в които от снощи има напрежение заради слухове, че рокери от Пловдив и Стара Загора са тръгнали към тях да се саморазправят.

По този повод Бойко Борисов коментира, че всеки ден зад себе си оставя 30-40 километра нови пътища. „Който иска да руши, да го прави. Ние ще градим България“, отсече премиерът.

По повод арестуването на Кирил Рашков той заяви, че всеки, който наруши закона е арестуван и му се повдигат обвинения. „Още преди 15 дена сме започнали мероприятия по него“, заяви премиерът и допълни, че ако не е било случващото се в Катуница, медиите нямало въобще да обърнат внимание на ареста на Кирил Рашков.

Вижте видео репортаж

Прерязването на лентата Прерязването на лентата
Прерязването на лентата Прерязването на лентата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Atanas Kirimow
Atanas Kirimow
29.09.2011 8:24 8:24

po powod proslowutoto mu rqzane na lenti…. Na 22.06.2011 prerqza i lentata na PSOW Haskowo i kakwo…. Treti mesec nikoi ne se interesuwa ot towa suorujenie struwa6to 40 miliona. Wednuj da se be6e oburnal nazad da widi kakwi gi e izsral. Cirkadjiq…

Back to top button