Избори 2011

Любен Дилов: Не разчитаме на тези, които си продават гласа за едно кюфте

Любен Дилов„Гергьовден“ не разчита на гласовете на тези, които са готови да си продадат бъдещето за едно кюфте, заяви в Хасково лидерът на движението Любен Дилов. Въпреки че призна, че точно тези избиратели решават битката, той бе категоричен, че „Гергьовден“ няма общ език с тези хора.

„Не ги обиждаме, но точно по тази причина не искаме да ги представляваме. Тъжно е това, че си продават гласовете, може би един ден ще разберат, че причината да са бедни е точно тази“, допълни Любен Дилов. Той ще участва активно в предизборната кампанията в Хасково, защото тук е едно от знаковите места за „Георгьовден“. „Тук сме със самостоятелна листа. Имаме много добро предложение към хасковлии – хора с опит и съвсем нови хора“, подчерта лидерът на ПП „Движение Гергьовден“.

Дилов призова хората да си помислят рационално колко пари ще бъдат хвърлени в титаничния сблъсък между стария кмет и кандидата на ГЕРБ и откъде ще бъдат върнати тези пари. „Ние смятаме, че от яростния сблъсък между държава и стария метод на управление на града ще загубят гражданите“, коментира Дилов.

Кирил Керанов, Любен Дилов и Митко ЛамбовТой бе категоричен, че Гергьовден ще направи в Хасково една много усмихната кампания, типично в гергьовденски стил, която е насочена към интелигентните, свободните духом хора, които не смятат, че на 23 -ти октомври ще свърши света, а се интересуват и от деня след изборите.

„Един от изключително уважаваните ни създатели на Гергьовден Кирил Керанов е кандидат за кмет на Хасково. Той се постави на трето място в листата, давайки възможност на нови хора да са част от местния парламент“, коментира Дилов.

Той си пожела по-усмихнати, по-спокойни и по-ненахъсани опоненти. „Ясно е, че животът продължава. Хасково е малък град. Хубаво е да можем да се гледаме в очите като се срещаме“, допълни лидерът на „Гергьорден“. „Ще се опитаме да стигнем до балотаж, защото ако стигнем до там ще спечелим“, заяви Любен Дилов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button