Хасково

Фирмен автомобил изгоря тази нощ в Хасково

ПожарътФирмен автомобил „Фолксваген Поло“ е изгорял тази нощ в Хасково, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за инцидента е получен около 01:30 часа, когато живеещи в района чули един след друг три гърмежа. 

Колата е собственост на лизинкова компания. Била е шофирана от 35-годишен мъж от града. Според огнеборците пламъците са тръгнали от предната част на колата, като  в последствие са изгорели двигателя, документите на МПС-то, 4-те гуми.

Причините за пожара са в процес на изясняване. Има съмнение за умишлен палеж. По случая е образувано досъдебно производство.

Пожарът Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.09.2011 13:53 13:53

Г-н Панайотов,юристите около Вас Ви заблуждават, че ще имате право да отмените синята зона. Не само ще си остане, но ще я дадат на концесия на някой. И кой ще спечели. Общината дали сега печели? Но има поне работни места за няколко десетки хора.
Моля Ви г-н Панайотов, за да не се злепоставите не бързайте да обещавате неща, които Ви се предават неточно. Така, ако Ви изберат за кмет, което е толкова вероятно, колкото и обратното и не може да си изпълните обещанията ще олекнете като личност- защото ще Ви гледаме като човек, който обещава пък не изпълнява.

Back to top button