Хасково

20-годишен в ареста, обрал две жилища и магазин

Пари20-годишен хасковлия е задържан по подозрение в извършването на 3 кражби, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Обирите са станали в началото на септември. Хасковските криминалисти са установили, че младежът е проникнал в две жилища на ул. „Ас. Златаров“ и ул. „К. Величков“ в областния град. От там е задигнал мобилен телефон, 40 лева, лични документи и ръчен часовник. Доказано е и, че след като е счупил витринно стъкло е влязъл в магазин на Зеленчуковия пазар и е взел монети на стойност 15 лева.

През изминалото денонощие е регистрирана и една домова кражба. Според потърпевшия неизвестно лице е проникнало в апартамента му на улица „Дунав“ през незатворена врата на тераса и е откраднало около 46 грама златни накити, лични документи и 25 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
30г.служба в МВР
30г.служба в МВР
29.09.2011 19:46 19:46

И какво правят криминалистите на ОД МВР Хасково май отново,както винаги са пас.П.Петров и Н.Бакържиев вълнуват ли ги проблемите на хората?При домовата кражба знаят ли че е влизано когато хората са спяли спокойно?Питам се ако собственика се беше сабудил какво щеше да стане,а то е бивш полицай от висшия ешалон.Навремето при кражби обири и т.н.сън не се спеше докато не се приключеше случая,а сега какво-„РАБОТИМ ПО СЛУЧАЯ“момчета стегнете се ейй…

Back to top button