Хасково

ВиК аварии мъчат „Бадема“, утре и „Каменни“ остава без вода

АвариятаСерия от ВиК аварии мъчат хасковския кв. „Бадема“ от събота, алармираха читатели на Haskovo.info. Те твърдят, че почти всеки ден няма вода, а служителите на ВиК са изключили телефоните си и гражданите не могат да получат информация до кога ще продължи безводието.

За проблемите с водоподаването в кв. „Бадема“ потвърди началникът на район Хасково към водното дружество инж. Иванко Милушев. Той обясни, че причина за неудобството на живеещите в квартала са изгнилите стоманени тръби.

През изминалите няколко дни работниците от ВиК са отстранявали аварии през блоковете 2 и 22. Днес работата продължава пред блок 33. До края на работния ден водоподаването в кв. „Бадема“ ще бъде възстановено. 

Междувременно отново има спукана тръба през бл. 22. Тази авария обаче няма да бъде отстранявана утре, защото служителите на ВиК ще работят на бул. „Г.С. Раковски“.

Отстраняването на тази авария обаче отново ще остави без вода живеещите в кв. „Бадема“. Чешмите за ден ще пресъхнат и в кв. „Каменни“ и в известния като полицейски блок на ул. „Мадара“.

Аварията Аварията

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
toni
toni
30.09.2011 0:36 0:36

НОВА АВАРИЯ! НА КРЪСТОВИЩЕТО НА КОСМОС-А ИМА ТЕЧ!!! СЕГА КЪМ 22:30 КАТО СЕ ПРИБИРАХ ГО ВИДЯХ. КАТО СЕ СПРЕ ЧОВЕК ДО СРЕДНИЯ СВЕТОФАР НА РАКОВСКА, В ГРАДИНКАТА!!! ЛЕ Е СЕ ТА СЕ ПУКА!!!! ОПРАВЕТЕ ГО!!!!

lanka
lanka
30.09.2011 8:09 8:09

Елате да видите на какво е заприличал пътя в Бадема след тези аварии.Няма местенце без дупка,а след разкопаванито се замаскирва с камъни или пясък.Ужасно е всеки ден да чакаш да ти спре водата!

Back to top button