Хасково

Еко хепанинг за началото на учебната година в Младежки център

Младежки центърС еко хепънинг ще открие новата си учебна година Младежки център- Хасково. По традиция тя започва на 1 октомври. Откриването обаче ще изпревари тази дата и ще бъде в 17.30 ч.в петък

Тогава младежи от Центъра ще се съберат в началото на парк „Кенана“. Целта им е да привлекат към еко идеите си хората, които по това време са на разходка. Искаме да се забавляваме и в същото време да се образоваме относно нашата планета, споделиха младежите. Гост на празника ще е екологът Ю Джийн.

Младежки центърИ през тази година в Младежки център ще работят всички познати досега школи. За първи път обаче към музикалната школа ще се предлага и обучение по китара, съобщи изпълняващата длъжността директор Елена Цветкова. Идеята за тази новост е дошла заради големия интерес. Ще заработи и школа по фотография, в която обучението ще води от фотографа Димитър Атанасов.

Мариса Груз- доброволец към Корпуса на мира и клиничен психолог, която от миналата година работи с Младежки център, ще бъде на разположение и през тази учебна година.

От Театралната школа пък заминават още на 1-ви октомври на младежки обмен в Берлин, съобщи още Елена Цветкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button