Регион

С 30 000 лева ремонтираха Домашния социален патронаж в Димитровград

ДСПРемонтът на кухнята на Домашния социален патронаж в Димиткровград приключи и тя вече работи, съобщават от общината.

Обновени са миялното помещение, съблекалнята на персонала, коридорите на сградата, санитарните възли, подменена изцяло е ВиК инсталацията.

Помещението за готвене също е освежено. Отворен е нов допълнителен вход/изход, който изцяло е с подменена дограма. Обновено е осветлението във всички помещения.

ДСПРемонтът е на стойност 30 хил. лв. Отпуснатите средства от бюджета на община Димитровград  са в размер на 25 хил. лв., а останалите са осигурени от Домашния социален патронаж. 

Потребители на патронажа са 250 човека, основно хора от третата възраст. Всеки ден те получават топла храна по предварително утвърдено меню. Тя се разнася до дома на ползващите услугата.

От 3 октомври Домашния социален патронаж поема обслужването и на 155-те социално слаби, които ще получават топъл обяд по проект „Обществена трапезария“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button