Хасково

БСП – Хасково издигна номинации за народни представители

Общинската конференция на БСП – Хасково издигна днес номинации за народни представители за изборите на 2 април.

Сред имената в проекто листата е досегашният народен представител Смиляна Нитова, вторият в листата от последните парламентарни избори Богдан Кирилов и общинският председател Камен Тодоров.

БСППрез седмицата предстои да се проведе областна конференция, на която всички общински организации да представят своите номинации. Проекто листата ще бъде изпратена до централата в София и в петък Националният съвет на партията ще определи водача и окончателната подредба на кандидатската листа.

На днешната конференция са разгледани и приети отчетите на председателя на БСП – Хасково Камен Тодоров и народния представител Смиляна Нитова, съобщават от партията. Осъдени са провокациите на част от делегатите на Конгреса и е приета декларация за подкрепа на председателя Корнелия Нинова.

БСПСлед приключване на заседанието членовете на БСП – Хасково се поклониха пред паметта на Апостола на свободата Васил Левски пред паметника му в Хасково в присъствието на неговия скулптор Иван Парасков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нас ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ...
Нас ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ...
19.02.2023 16:16 16:16

Такива като Нитова-Кръстева провалят БСП и карат хората да не гласуват за партията…

мария
мария
19.02.2023 16:44 16:44

гласувай те за мен, аз ще възстанова закритите и съсипани предприятия от сина ми, и икономиката в областа ще цъфне и върже.

Кукумицин
Кукумицин
19.02.2023 16:56 16:56

Вижда се, че освен тези в залата и приятелите им няма откъде да дойдат гласове. Но със сигурност разни кръгове в града ще дарят нужния брой, на всички е ясно тези продажници с кого играят!

Миролюбово
Миролюбово
20.02.2023 9:14 9:14

Влечугото до късата пола с хубави колена.

Back to top button