Хасково

Втори протест в Хасково заради Катуница

Протест заради КатуницаПротест заради случилото се в пловдивското село Катуница събра млади хора на площада в Хасково тази вечер. Десетки дойдоха с плакати „България над всичко“, „Българино, събуди се“ и „Ангел и Павел – България скърби за вас“.

Протестът е вторият състоял се в Хасково. Първият бе в началото на седмицата, а във вторник полицията не позволи на младежите да се съберат.

Тази вечер присъствието на униформени и цивилни служители на реда отново бе масирано. На моменти броят им бе по-голям от този на протестиращите.

От трибуната 21-годишният Виктор припомни, че в Катуница загинаха две момчета, а присъстващите изпяха българския химн.

 Протест заради Катуница  Протест заради Катуница
 Протест заради Катуница  Протест заради Катуница

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Nikolay
Nikolay
01.10.2011 10:20 10:20

Крайно време е да се вдигнат още хора немога да разбера доволни ли са на този живот другите така наречени българи! Българи не спете ми излизайте на протести! България е на българите!

НИКОЛАЙ
НИКОЛАЙ
01.10.2011 13:45 13:45

ЗАЩО ИМАШЕ ПОЛИЦАИ? ЗАЩО ЗДРАВНИТЕ МИ ОСИГУРОВКИ ОТИВАТ В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ И НЕ ОСТАВА ПРОЦЕНТ ЗА МЕН!?!? ЗАЩО РОМИТЕ ТРЯБВА ДА РАЖДАТ НА 12 ГОДИНИ. ТРЯБВА ТОВА ДА Е ПОДСЪДНО, И ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ НА ДЪРЖАВАТА КАКТО Е В КИТАЙ, А НЕ ДА ВЗЕМАТ МОИТЕ ПАРИ КАТО ПОМОЩИ. ЗАЩО ПОЛИЦИЯТА ОБИЧА МУТРИТЕ. ВСЕКИ ДЕН ВИЖДАМ НЯКОЙ ДА ВЛИЗА ТАМ И ДА ВОЗИ НЯКОЙ НАЧАЛНИК. ЗАЩО ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ Е НАЙ ЕВТИНОТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА!?

Iliq
Iliq
03.10.2011 0:54 0:54

Shte imali 3 te ot dimitrovgrad sme se sabrali su6to 🙂 tai kato nqma tuk da ima i nqma hora sme se razbrali da dodiem vuv haskovo i da se borim za rdoinata i da protestirame sreshtui nasilieto vuv nashata Darjava 🙂

Alex
Alex
04.10.2011 19:01 19:01

Ако България беше за българите тогава всички от България щяха да бъдат гладн ?? Защо ли защото повече от 50 % от България са в чужди държави !! Мислите че турците са мирзерни … Мизерни ма вижте им държавата не е като наща 10 пати по голяма 10 пати по хубава !

Back to top button