Хасково

Ученици от ФСГ спечелиха награди от конкурса „Бизнес модели за кръгова икономика“

Ученици от хасковската Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ спечелиха награди от конкурса „Бизнес модели за кръгова икономика“.

От трима призьори в страната, двама са от ФСГ – Гьоркем Кадир от 11 Г клас заслужи първото място и 1 000 лв. парична награда, а Тасим Тасим от 12 Д клас спечели третото място и 300 лв.

Още трима ученици са със сертификати за много добро представяне – Дарина Петкова, Йознур Йозджан и Кирил Демирев. Техен преподавател е Миряна Георгиева.

Гимназистите разработиха и изпратиха своите доклади, посветени на различни теми. ФСГ участва за първа година в конкурса. Церемонията по награждаването беше в Институт за икономически изследвания към БАН. Там те бяха поздравени за отличното представяне, като получиха и някои ЕКО подаръци, като пример за успешна кръгова икономика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button