Хасково

Нов директор на ОДМВР – Хасково, Ненков става съветник на министъра

Рокада е извършена на директорския пост в ОДМВР – Хасково. Тя е обявена тази сутрин в Хасково от главния секретар на МВР Петър Тодоров.

Досегашният директор Атанас Ненков става съветник на министър Иван Демерджиев в София. Той ще подпомага провеждането на парламентарните избори, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

На негово място начело на ОДМВР се назначава Любомир Николов. Той е бивш зам.-директор на ГДБОП в София.

Haskovo.info припомня, че Атанас Ненков беше назначен за директор на хасковската полиция на 29 август миналата година.

Полиция

Главният секретар Петър Тодоров изказа благодарност към досегашния директор старши комисар Атанас Ненков за положените усилия и оцени положително постигнатите резултати в работата му. „Поради своята експертиза и професионални умения и знания се взе решение, че той ще бъде изключително полезен в този период в София за подпомагане решенията по отношение на регион Хасково във връзка с предстоящите избори“, подчерта главният секретар. В тази връзка е преназначен на длъжността директор в „Звено за подпомагане на министъра“ към Ръководство на МВР.

На длъжността заместник-директор на ОДМВР – Хасково временно е преназначен комисар Красимир Кирилов. Досегашният заместник-директор комисар Николай Бакърджиев прекрати по собствено желание служебните си правоотношения, допълват от полицията.

Старши комисар Любомир Николов е започнал работа в системата на МВР през 2002 г. като сержант в СДВР. След 2003 г. е заемал последователно длъжностите разузнавач в сектор „Икономическа полиция“ – СДВР и разузнавач в сектор „Фалшификации“ в ГДБОП (2011-2013 г.), след което за период от 2 г. е преназначен на изпълнителска длъжност в отдел „Икономическа полиция“ към СДВР. От 2016 г. последователно е заемал длъжностите разузнавач, началник сектор, началник отдел в ГДБОП и от юни 2021 г. е заместник директор на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“. През годините многократно е награждаван с писмени похвали, обявяване на благодарност, колективна и индивидуална парични награди, както и с почетни знаци на МВР III-та и II-ра степен от министъра на вътрешните работи.

Комисар Красимир Кирилов е завършил Академията на МВР. Кариерата му стартира през 1992 г. в криминална полиция на РУ Монтана. През годините е заемал множество ръководни длъжности – началник група „Престъпления по пътищата“, началник сектор в Криминална полиция в същото управление, началник РУ Ботевград и директор на ОДМВР-Монтана. Работил е и в Главна дирекция „Национална полиция“ на МВР. До момента е изпълнявал длъжността началник на сектор „Пътна полиция“ към отдел „Охранителна полиция“ при ОДМВР-София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дилъра им
дилъра им
22.02.2023 12:34 12:34

ще му стане лошо като разбере че целия състав на МВР Хасково е от прости високопланиснки картофи

ЕКС ченге
ЕКС ченге
22.02.2023 13:07 13:07

Тоо Демержиев гУлем кадрУвик …

Я.Димитроф
Я.Димитроф
22.02.2023 17:05 17:05

най добрия е а.цонков.

О.з.
О.з.
22.02.2023 22:24 22:24

Единственият свестен директор на ОДМВР Хасково беше софиянецът от „Криминална полиция“ГДНП – полковник Ангел Ангелов през 2005 г. . Мир на праха му!

ЕКС ченге
ЕКС ченге
23.02.2023 18:50 18:50
Отговор до  О.з.

Полк.Ангелов не беше в крипо… като не знаеш не пиши.Питай И.Петков за имфо.А Ангелов да почива в мир…

ЕКС ченге
ЕКС ченге
23.02.2023 8:35 8:35

Тия новите на хотел ли ще са,Ненков на хотел ли ще е в София?Ебати и ПАНАИРИТЕ…

Местен дерибей
Местен дерибей
23.02.2023 9:51 9:51

Язък за инвестицията досега… Пак галагани трябва да събираме…

Back to top button