Хасково

„Птица в полет“ за Диа Евтимова

СрещатаХасковската тенисистка Диа Евтимова се срещна днес с областния управител Ирена Узунова.  „Инициирах тази среща, за да изразя огромната си почит и уважение към Диа, защото именно тя и другите заслужили спортисти от нашата област ни карат да се чувстваме не провинция, а регион с постижения„, каза губернаторът.

Признанието за 24-годишната хасковкса ракета идва дни след най-големия успех на Диа в кариерата й.  Тя спечели по безапелационен начин турнира в Загреб с награден фонд 50 000 долара след разгромна победа с 6:2, 6:2 над №2 в схемата и № 134 в света Анастасия Пивоварова от Русия.

„Когато нещата не се получават, работете двойно по-силно и ще успеете„, посъветва Диа малките спортисти от Тенис клуб-Хасково, които бяха дошли на срещата в Областна администрация,  да я поздравят с успеха.

СрещатаОт губернатора Диа получи пластика, символизираща птица в полет. 

Хасковската тенисистка обеща да бъде лице на Коледния бал, на който да бъдат отличени спортните звезди на Хасковска област.

Диа Евтимова пое и личен ангажимент да намери време в натоварения си график за демонстративни и спаринг мачове с децата на Тенис клуб-Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button