Регион

Трактор премаза 12-годишен мотопедист

Линейка, инлюстрация12-годишно момче е загинало при пътен инцидент, съобщават от Областната дирекция на МВР. Катастрофата е станала вчера в 19:00 часа на земен път в местност край село Странско между.

Неправоспособното момче е карало мотопед. Опитало се да заобиколи бавнодвижещ се трактор от дясната му страна, но попаднал в изорана бразда, изгубил контрол над мотопеда и паднал пред гумата на трактора. От удара, момчето е загинало на място. По случая е образувано е досъдебно производство.

През уикенда харманлийските полицаи са образували бързо производство срещу пиян водач. Вчера автопатрул е извършил проверка на 61-годишен мъж от града, шофиращ леката си кола. Проверка с „дрегер“ установила, че мъжът е с 1,56 промила алкохол в кръвта. Задържан е до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sitizen
sitizen
03.10.2011 14:07 14:07

според закона за движение по пътищата имаше наказаниеза човек, предоставил за управление МПС на неправособно лице. ХАЙДЕ СЕГА ДА СЕ ОГЛЕДАМЕ И ДА ВИДИМ КОЛКО ЛАЙНЕНЦА ОТ ПО НА 10-14 ГОДИНИ КАРАТ РАЗНИ МОТОРЧЕТА НАЛЯВО И НАДЯСНО. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ПСУВАТ, КОГАТО ИМ СЕ НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА. РОДИТЕЛИТЕ НА ТАКИВА ДЕЦА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ГЛОБЯВАНИ, А ПРИ ПОВТОРНО НАРУШЕНИЕ МОТОРЧЕТАТА ДА СЕ КОНФИСКУВАТ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И ДА СЕ ПРЕДОСТАВЯТ НА УЧЕБНИТЕ ЦЕНТРОВЕ. ИНАК ОЩЕ ОТ МАЛКИ СЕ УЧАТ ДА КАРАТ КАТО ИДИОТИ!!!!!!

tancheto86
tancheto86
03.10.2011 16:18 16:18

napalno sam saglasna s teb ama lo6oto e 4e ot nas ni6to nezavisi prosto nqmame darjava i zakoni

sitizen
sitizen
03.11.2011 10:03 10:03

Благодаря Танче, наистина си права. Слави правилно го изпя: НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Back to top button