Избори 2011

Георги Иванов: Няма да убеждавам хората да гласуват за мен, това го правя вече 12 години

Георги Иванов и Коалиция за Хасково откриха щаба сиПо време на предизборната кампания аз няма да убеждавам хората да гласуват за мен, а просто ще им кажа, че номерът ми в бюлетината е 29, защото за 12 години аз показах, че изпълнявам по-голямата част от обещанията си. Това заяви кандидатът за кмет на „Коалиция за Хасково“ и досегашен градоначалник Георги Иванов при откриването на щаба си.

С китка здравец и наздравица Иванов и кандидатите за кметове на кметства и общински съветници си пожелаха успех и да се поздравят с победа още на първия тур.

Аз не говоря за честни избори, защото ги правя вече за четвърти път, заяви Георги Иванов. Той коментира обвиненията срещу него, че не се явява като независим кандидат, а от името на коалиция. Това е така заради промените в нормативната уредба, които не позволяват независимите кандидати за кмет да са водачи на листа за общински съветници. А това е важно, защото противопоставянето кмет- общински съвет не води до развитие и просперитет, каза Иванов.

Георги Иванов и Коалиция за Хасково откриха щаба си Работата на местния парламент е много важна за всяка община, защото там се утвърждават бюджетът и местните наредби. Имаше нещо много жалко през последните 12 години и то е, че голяма част от хората бяха в общинския съвет само, за да се наричат съветници, а реално имаше само 2 добри инициативи за Хасково, допълни Иванов.

На 13 октомври ще се гледа делото, заведено от кмета срещу водещия Николай Бареков по повод предаването, излъчено от хотел в Хасково, където според Иванов си проличало от кого е било платено. Георги Иванов ще подаде жалба и срещу социоложката Татяна Буруджиева, която в сутрешен блок на друга телевизия днес е заявила, че хасковският кмет има 5 висящи дела. Явно някой плаща този оркестър да свири, още повече, че не са споменати кметове с присъди, а споменават мен, който имам оправдателни присъди, завърши Георги Иванов.

 Георги Иванов и Коалиция за Хасково откриха щаба си  Георги Иванов и Коалиция за Хасково откриха щаба си

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button