Хасково

Проект съдейства на фирми от Узункьопрю и Хасково да осъществят контакт

Срещата в ТурцияКонференция по проект за повишаване на търговския капацитет на турската община Узункьопрю и Хасково проведоха представители на Търговско-промишлените палати от двата града.

По време на срещата в южната ни съседка партньорите се обединиха около идеята, че развитието на бизнеса е фактор не само от голямо социално значение, но и важна предпоставка за развитието на икономиката в периферните гранични райони. 

Затова една от основните задачи, които трябва да бъдат осъществени в рамките на проекта е да се даде възможност на представителите на бизнеса и селскостопанските производители да се опознаят взаимно и осъществят контакти помежду си.  

Проектът, по който Търговско-промишлените палати в Узункьопрю и Хасково си партнират, стартира през юли тази година. Той е с продължителност 9 месеца, в рамките на които ще бъде изготвен каталог и търговско ръководство на малките и средни предприятия в общините Узункьопрю и Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button