Хасково

39-годишен в ареста за побой над 13-годишната си дъщеря

Пребитото детеПиян 39-годишен харманлиец е задържан за нанасяне на побой на 13-годишната си дъщеря. Сигналът в полицията е получен от съседи на семейството от ул. „Преслав“ около 20 часа снощи. Детето е прието в болницата със съмнение за сътресение на мозъка и изкъртен преден зъб. Днес вече момичето е контактно и няма опасност за живота му.

13-годишното дете твърди, че не помни нищо от снощната случка и отрича да я е бил баща й. От полицията обаче заявиха, че това не е първият случай на побой в семейството.

13-годишното момиче живее с баща си, двете си сестрички и братчето си. Не ходи на училище, тъй като се грижи за 3-годишната си сестра. Майка им от 5 години работела във Виена. Бащата издържал семейството като карал дърва с каруци.

39-годишният мъж е задържан до 24 часа, образувана е преписка по указа за борба с дребното хулиганство. По случая работи инспектор детска педагогическа стая. Уведомен е и Отдела за закрила на детето в Харманли. Другите 3 деца в момента са оставени за надзор при съседи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
странен
странен
04.10.2011 12:50 12:50

душичката, сигурно това и е първия сън на спокойствие…да хванеш закрила на детето и бой бой бой…

);
);
04.10.2011 15:22 15:22

защо не майката или бащата, а отдел закрила на детето

странен
странен
04.10.2011 15:44 15:44

защото затова са закрила на дедето, да закрилят дето, а не столовете си и бюрцата и да се ровият в бумаги, а съботи и неделя и след 17.30 хич да ги няма. ако нямаше такива хора, било то и собствени майка и баща, нямаше да имаме нужда от тази инстанция. ама то се вижда, че само си вземат заплатите и иначе се месят, когато някоя майка се оплаче че новата жена на таткото кихнала срещу отрочето й, или пък че майката не била вкъщи, когато детето се спънала в килима, нали…измисляме си дирекции, за да намерим работа на мързеливите си кукони, а не да поемат отношение, каму ли действия!!!!!

)
)
05.10.2011 13:59 13:59

нима твърдите, че служителите трябва да имат ясновидски способности и да предвиждат на кой идиот каква глупост ще му хрумне и преди да я свърши да бъде спрян???? А вие можете ли? Ако е така – направете го!

странен
странен
06.10.2011 23:09 23:09

след един побой, ясновидски способности не трябват… след пореден пък хич

Back to top button