Избори 2011

БНРП Хасково ще работи за привличане на инвестиции в общината

БНРП ХасковоИнициативна група на БНРП Хасково посети германската външно- търговска палата с готови проекти по линия на европейските фондове за общините и получи уверението им за съдействие при осъществяване на изключително важни за Хасково инициативи.

На първо място това е собствен сондаж за питейна вода. По този начин цената ще падне наполовина, а качеството ще бъде в еко-нормите, без съдържание на тежки метали. Според БНРП експлоатацията на този сондаж трябва да се извършва от общинско ВиК дружество, а всички централни водопроводи ще бъдат подменени.

Сред останалите инициативи, за които бъдещите общински съветници на Българска национално- радикална партия в Хасково ще работят, е подмяната на тролейбусната мрежа в града като това ще снижи себестойността на услугата, а хасковлии ще пътуват в компактни и енергоспестяващи тролеи.

БНРП ХасковоОсновна цел на БНРП е привличането на инвестиции в Хасково. За целта вече са изпратени покани към немските концерни Siemens и Ego. За съжаление конфигурацията на предишния общински съвет не позволи тези проекти да се случат на практика, а на първия отзовал се на поканата – концерна Ego трябваше да откажем поради липса на решение на местния парламент, коментира водачът на листата на БНРП Георги Майоров.

БНРП ще работи и за привличането в Хасково на немски фирми от консервната промишленост. Така ще се стимулира зеленчукопроизводството в региона и ще бъдат открити нови работни места.

В следващия общински съвет представителите на БНРП с №30 в бюлетината ще настояват за ревизия на синята зона и такса смет и за ускоряване на изграждането на инфраструктурата във вилните зони на града.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button