Избори 2011

Панайотов: Общината е длъжна да се грижи за образованието и здравеопазването

Иван Панайотов на среща в МБАЛ ХасковоОбщината е длъжна да се грижи за образованието и здравеопазването и това ще бъдат основни приоритети в работата ми. Това заяви на среща в областната болница кандидатът за кмет на Хасково от ГЕРБ Иван Панайотов.

Той поздрави работещите в лечебницата за техния професионализъм и изрази пълното си доверие в работата им. Аз познавам проблемите на болницата, а един от най-важните, чието решаване предстои, е хирургическият блок, категоричен бе Иван Панайотов. Той добави, че има подкрепата на държавата в лицето на народните представители, част от които също присъстваха на срещата в МБАЛ Хасково.

Иван Панайотов на среща в МБАЛ ХасковоТе са доказали, че могат да помагат на Хасково, посочи кандидатът за кмет като припомни повторното отваряне на Медицинския колеж и прехвърлянето на сградата на математическата гимназия, които се реализираха благодарение на депутатите от ГЕРБ.

За добрата работа на болницата е много важно кой ще ръководи общината, категорични бяха от своя страна медиците. Здравното заведение има възможност да работи по много проекти ако получи подкрепа от местната власт и ако не му се пречи, допълниха те.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button