Хасково

Телекомуникационен оператор остави съдия изпълнител без телефон

ЧСИ

Заради липсата на телефон служителите в офиса почиваха повече, отколкото работеха

Частният съдебен изпълнител Самуил Пеев остана без стационарна телефонна връзка, оплака се самият той пред Haskovo.info. 

Сагата му с национален телекомуникационен оператор започнала в петък. Тогава той отишъл в офиса на фирмата в Хасково и обяснил, че иска да запази телефонния си номер, но да премине на друга услуга – ISDN. Служители отзивчиво му дали да попълни молба за активиране на услугата. 

В понеделник обаче Самуил Пеев бил изненадан, когато разбрал, че телефонът му е закрит. Отишъл в местния офис на телекомуникационната компания, за да разбере какво става. Той заедно със служител в офиса се запознали със становището от София, от което ставало ясно, че услугата ISDN може да бъде използвана само с определени номера, но за да бъде активирана старият му телефонен номер трябва да бъде закрит.

За да не губи клиенти Самуил Пеев помолил да му оставят стария номер. Оказало се, че това не е така лесно или поне така му бил представен проблемът. Така вече трети ден частният съдебен изпълнител чака някой служител на компанията да активира стария му телефон. 

Нямам представа засега какви са загубите ми от липсата на телефон, но съм решен ще подам жалба срещу монополиста в Комисията за регулиране на съобщенията и в Комисията за защита на потребителите“, каза Самуил Пеев. 

Haskovo.info изпрати запитване за проблема до телекомуникационната компания и сме готови да публикуваме отговора им ако и когато го изпратят.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Монополист
Монополист
05.10.2011 17:08 17:08

Това са монополистите! Всеки се е сблъсквал с тези сеща. Докато не се вдигнем на протест и не им бием шута няма да има оправия!

Анонимен
Анонимен
05.10.2011 17:40 17:40

Ей това е БТК.С тези служители които НЕ ЗНАЯТ ДА ГОВОРЯТ БЪЛГАРСИ ЕЗИК какво очаквате.Справка Отец Паисий магазина….

Съпричастен
Съпричастен
06.10.2011 10:18 10:18

Освен това са ужасно нагли,когато започват да предлагат тяхнята си система за телевизия.По 100 пъти им обясняваш,че не желаеш,че си абонат на даден кабелен оператор,ама те повтарят като папагали.Другото,което е,че повечето нямат някакъв си достъп в мрежовата система и те мотаят ден или два,докато ти активират СИМ-картата или някоя друга услуга.
А този от магазина на „Отец Паисий“,който споменаваш,е ужасен мошеник.Била съм свидетел как подвежда пенсионери да се обвържат с крайно неизгодни за тях договори,като премълчава ситно написаните условия за давност и други подвеждащи клаузи.

Back to top button