Хасково

Асен Василев: Обединили сме най-добрите кандидати, надявам се да спечелим Хасково

„Обединили сме най-добрите кандидати, така че се надявам да спечелим Хасково“, каза водачът на листата на Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Асен Василев след подаване на документите за регистрацията й в РИК – Хасково.

Той изрази надеждата си за победа на изборите на национално ниво и формирането на редовен кабинет. „Това е кампания, в която българските граждани трябва да преценят дали искат една нормална европейска страна или искат това което виждаме през последните 12 г. – една страна от латиноамерикански тип с малко на брой богати и малко фирми, които получават всички поръчки и страшно много хора, които тънат в мизерия. И този избор става все по ясен“, посочи Василев.

Промяна
Асен Василев

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ каза, че със списъка „Магнитски“ и действията от вчера на Европрокуратурата в ТЕЦ-овете се вижда, че всички небългарски институции започват да разследват това, което се случва в България. Той изрази надежда и българските институции да започнат по-активни действия в тази посока. Василев припомни, че докато ПП са били в правителството към Европрокуратурата били подадени над 150 сигнала, сред които много в енергетиката и обществените поръчки. Според него по време на предизборната кампания няма да излезе нов списък „Магнитски“. За сметка на това обаче в този, който излезе преди кампанията имало хора, които са посочени индиректно.

Втори в листата е Веселин Недев, който беше депутат от Хасково в последния парламент, а трета е Катя Панева от „Демократична България“. След нея има още трима кандидати в листата от ДБ. По думите на Асен Василев местата са разпределени спрямо относителната тежест на местния вот.

Промяна
Катя Панева

„Аз винаги съм казвала, че за мен политиката е кауза и една отговорност, така че сега с удоволствие пак се присъединявам към коалицията. Убедена съм, че именно заедно ще достигнем до тези хора, които изповядват нашите ценности – свобода и една нормална европейска държава, каза Катя Панева и допълни, че ще цели да помогне на коалицията да бъде първа политическа сила.

Промяна

Кандидатската листа на Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“

1. Асен Васков Василев

2. Веселин Жеков Недев

3. Катя Максимова Панева

4. Атанас Петров Атанасов

5. Светла Емилова Симидчиева

6. Дарина Стайкова Влайкова

7. Лозко Стефанов Лозев

8. Иван Филипов Ванчев

9. Ивайло Георгиев Стайков

10. Младен Тодоров Запрянов

11. Антони Стефанов Пашов

12. Климент Георгиев Киров 

13. Георги Атанасов Демирев

14. Данаел Димитров Маврев

15. Христо Стефанов Стефанов

16. Николай Иванов Колев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Budala
Budala
28.02.2023 12:46 12:46

Шарлатан до шарлатана мила моя майна льо.

Марин
Марин
28.02.2023 13:03 13:03

Браво! Мачкай Асене герберската комунистическа мафия!

John
John
28.02.2023 17:02 17:02
Отговор до  Марин

пръдни им на кора!

Мима
Мима
28.02.2023 16:02 16:02

АСЕНЕ ВЛИЗАЙ В МААЛАТА Република стига ДПС.

Анонимен
Анонимен
08.03.2023 1:49 1:49

Стига ДПС.

Back to top button