Хасково

Бившият шеф на полицията в Хасково води „Левицата!“ на изборите

Доскорошният директор на ОДМВР – Хасково Атанас Ненков е водач на листата на коалиция „Левицата!“ в Хасково.

Haskovo.info припомня, че на 22 февруари той беше освободен от директорския пост в Хасково и беше назначен като съветник на министъра на вътрешните работи. Вчера обаче той е освободен по собствено желание от министерството.

Левица
Атанас Ненков

„Време е за нови предизвикателства и мисля, че мястото ми е точно в тази листа. Излизам удовлетворен от МВР“, каза Ненков след подаването на документите за регистрация на листата в РИК – Хасково.

По неговите думи Хасковска област има нужда от една такава лява формация и хората да се почувстват защитени. Той каза още, че ще се работи за промяна на визията на областта, която според последните икономически проучвания е на дъното в страната. Усилията на „Левицата!“ ще са насочени за привличане на инвестиции, подобряване на здравеопазването, образованието, в помощ на рисковите групи и все повече млади хора да остават в Хасково.

ЛевицаИзключеният наскоро от БСП Валери Жаблянов присъства по време на регистрацията в Хасково. Той обаче ще води листата в Пловдив. По неговите думи българската левица има голямо електорално присъствие. По тази причина от партията ще се борят за добро парламентарно представителство. Жаблянов определи като основни опоненти на „Левицата!“ ГЕРБ, ПП и всички представители на десницата, които по думите му смятали, че в България може да има живот само в по-големите градове и за по-богатите граждани. Той каза, че очакват гласове от истинските социалисти и лявоориентираните българи.

Кандидатската листа на Коалиция „Левицата!“

1. Атанас Ненков Ненков

2. Стефан Димитров Петров

3. Александър Димитров Сакалов

4. Милена Тодорова Манолова

5. Диян Пенев Димитров

6. Мария Трендафилова Велчева

7. Екатерина Господинова Георгиева

8. Димитър Атанасов Димитров

9. Стоил Тонев Стоилов

10. Иван Серафимов Петров

11. Пламена Филипова Панева

12. Станимира Добромирова Кехайова

Нов директор на ОДМВР – Хасково, Ненков става съветник на министъра

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КОРЕНЯК
КОРЕНЯК
04.03.2023 17:52 17:52

А ся де аъъъ?

Back to top button