Избори 2011

Кандидатка за кмет в автопоход с любители на високите скорости

Да за ДимитровградКандидатът за кмет Катя Панева и водачът на листата на Коалиция „ДА ЗА ДИМИТРОВГРАД“ Стефан Димитров посетиха местния клуб „БМВ“. Те бяха посрещнати от членовете на клуба, които подкрепиха кампанията на кандидатите и ги поздравиха с техния специалитет – високите скорости.

Всички коли от клуба бяха облепени с плакати на Катя Панева с надпис: „Клуб БВМ подкрепя Катя Панева за кмет и Коалиция „ДА ЗА ДИМИТРОВГРАД“. 

„На 100% се доверяваме на Катя Панева и Стефан Димитров. Вярваме, че те са хората, които ще работят за решаването на проблемите в общината. И ние ще покажем на този град, че има млади хора, които ги подкрепят“, каза председателят на клуба Георги Иванов. 

Членовете на БМВ клуб обиколиха Димитровград. В похода се включиха близо 30 автомобила и още толкова мотори на представителите на „Викинги“-те. В автомобилите бяха и кандидати на коалицията заедно с претендентката за кметския стол Катя Панева.

Да за Димитровград Да за Димитровград

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button