Регион

„Мъжът и жената интимно“ гостува в Димитровград

Мъжът и жената интимноКърджалийския театър „Д. Димов“ ще гостува в Димитровград със спектакъла „Мъжът и жената интимно“ по Зденек Подскалски. Постановката ще се играе на 12 октомври от 19 часа на сцената на ОТ „Апостол Карамитев“. Режисьор Режисьор на спектакъла е Пламен Панев, а сценографията е на Надежда Митева.

Зрителите ще могат да се насладят на играта на актьорите Сашо Дойнов и Николина Харизанова, които търсят с великолепно чувство за хумор измеренията на любовта.  Кога и къде мъжът и жената искат едно и също нещо и кога непоправимо се разминават, дали сексът и любовта са неделимо цяло – на тези въпроси „Мъжът и жената интимно“ ще даде отговор. 

Пиесата е изградена върху много и разнообразни срещи на мъжът и жената. Тя е своеобразно актьорско шоу изпъстрено с великолепен диалог, неповторим хумор еротика и криминални ситуации.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button