Регион

354 фалшиви спортни екипа задържани на ГКПП „Капитан Андреево“

ГКПП Капитан Андреево354 фалшиви спортни екипа на най-популярните футболни клубове са задържали митническите служители на ГКПП „Капитан Андреево“.

Ментетата са били натоварени на камион, пътуващ от Турция през България за Босна и Херцеговина. Въпреки, че шофьорът е представил изрядни документи, митническите служители са селектирали товарния автомобил за щателна проверка. При нея станало ясно, че в превозваните 1224 колета са укрити недекларирани 354 мъжки и детски спортни екипи и тениски с логото на „Barcelona“, „Real Madrid“, „Milan“, „Manchester United“, „Bayern Munich“, „Chelsea“. 

В същия камион са открити недекларирани и 335 зарядни устройства за мобилни телефони, както и 1090 батерии за мобилни телефони с лого на световно известни марки. 

По-късно митническите служители на „Капитан Андреево“ спрели друг камион, пътуващ също от Турция през България за Босна и Херцеговина. При прилагане на гранични мерки за защита на права върху интелектуална собственост в него са открити 962 колани с етикети на световно известни марки. 432 от тях  са кожени, останалите 530 – от плат. Фалшификатите са задържани.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button