Хасково

Хасковски агент на ДС началник на охраната в Парламента

Народно събраниеХасковлията Огнян Добрев Добрев е бил агент на ДС, съобщават от Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на българските граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия.

Огнян Добрев е роден през 1954 година.  Бил е щатен служител на Държавна сигурност и УБО (Управление безопасност и охрана). През април 1985 година е бил назначен за разузнавач.

За три месеца през 2009 г. е бил началник на отдел „Достъп и охрана“ на дирекция „Сигурност“ към Народното събрание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бял негър
Бял негър
09.10.2011 12:17 12:17

Ами кого да сложат Петко дисагата от кариера Крепост ли?Ебати простотиите стига вече бил,бил тая вода е изтекла отдавна…

Георги Христов- Харманли
Георги Христов- Харманли
09.10.2011 17:56 17:56

Стана много популярно да се дрънкат велики глупости по адрес на някои лица работили в структурите на ДС и то от хора,които и дори не могат да си изпишат и трите имена. Същото мога да кажа и за някои продажници и предатели -ЧАЛГА ПОЛИТИЦИ,които си нямат и понятия от национална сигурност, класифицирана информация и разузнаване…………..

Back to top button