Хасково

ЦИК върна Таня Николова в списъка с кандидат кметове на Хасково

Таня НиколоваЦентралната избирателна комисия отмени решението на ОИК, с което бе заличена регистрацията на Таня Николова като кандидат за кмет на Хасково и втора в листата на БДО.

Както Haskovo.info писа, заличаването на регистрацията стана, след като в справка от ГРАОН бе посочено, че Таня Николова е с настоящ адрес във Франция.

Тогава от партията обясниха, че тази регистрация е направена без знанието на Николова, когато тя е сключила брак във Франция.

От ЦИК са приели доводите за основателни, тъй като самата Николова не е посочвала, че желае да се регистрира във Франция, нито е била уведомена за това.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
някой
някой
08.10.2011 18:40 18:40

Все тая… Точно път тя ще бъде новия кмет на Хасково…..

Haskovo ole
Haskovo ole
10.10.2011 18:06 18:06

Iskam samo da dobavq, Grajdani na Haskovo glasuvaite, moje da glasuvate s nevalidna(kogato pusnete dvoino zachertana), v protiven sluchei glasa vi se razpredelq q kqm Gerba-v povecheto sluchei, q kym DPS, zatova evala i GLASUVAITE. no tazi moq rech e iztyrkana, poluchava se kato po radioto vse se povtarq“ Molq namalqite si priemnika predi da zvanete“ no 80% ot horata pak ne razbrali. XEXEXE gadno no fakt

Haskovo ole
Haskovo ole
10.10.2011 17:39 17:39

Za men vsicho e qsno GERB-ajiqta i Georhi Ivanov na baraj, zashtoto manipolaciqta otnosno vlast imashtite si e edna i sashta ot vremeto na Georgi Dimitrov, a za damata moga da kaja“Evala che se probva“, no ako otcelee v tazi Ciganska Vihrushka moje bi na sledvashtite izbori shte e tq> . A za Zagivashtoto Haskovo ostava samo edno, da se opravi Dyrjavata(da stiskame palci)

Д.Д.
Д.Д.
09.10.2011 19:24 19:24

това е Таня Николова

Д.Д.
Д.Д.
09.10.2011 19:23 19:23

№18 в интегралната бюлетина
Родена на 24 декември 1962 г.
Заминава за Франция през 1990 година като политически емигрант. Участвала е в първото опозиционно движение 88-90 година срещу комунизма.
Завършила ВТУ специалност История. Защитила аспирантура във Втори лионския университет „Братя Люмиер“ Демографски проблеми в България 14-18 век. Специализация в Париж в национания институт по социално осигуряване за публична администрация и социално право.
Работила като преподавател по История в ОУ „Христо Смирненски“ и „Любен Каравелов“. В РИМ – Хасково е работила като уредник. Във Франция е работила към рекамна агенция и 12 години към областната каса за социално осигуряване в Лион, която напуска, за да се върне в България.
Омъжена, с три деца.

гражданка на Хасково
гражданка на Хасково
09.10.2011 17:14 17:14

Таня навярно е загубила работата са във Франция и решила да попълни финансите си от държавата като се кандидатира за кмет.Тя не е сменила адреса си ,но живее във Франция от около 20 години със съпруга си Ив и децата си.Със сигурност не знае проблемите на града и надали е решила да ги решава.Безочливо е да си повярваш толкова,че да се облагодетелствуваш от държавата без да си направил нищо за нея през годините.

Ванко
Ванко
09.10.2011 15:41 15:41

Гласувайте за Узунжовския Бай Ганю.Че още има да продава от Народната Република на турците.

:)))
:)))
09.10.2011 14:35 14:35

От къде пък стана толкова „ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ НАРОДЪТ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕЯ“… 98% от съгражданите ни не са чували за нея. Същите тези избиратели вече са решили за кого ще гласуват, а тя не влиза в сметките им :)))

ВАЯ
ВАЯ
09.10.2011 12:06 12:06

И КОЯ Е ТАЗИ ГОСПОЖА, НЕ Е ЛИ РЕДНО ДА НИ СЕ ПРЕДСТАВИ ДА НИ РАЗКАЖЕ КЪДЕ Е ЖИВЯЛА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ПОНЕ 10 ГОДИНИ, КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ИМА, КАКВИ ДЛЪЖНОСТИ Е ЗАЕМАЛА, КАКВИ СА НЕЙНИТЕ ОРГАНИЗАТОРСКИ ПОЗНАНИЯ, КВАЛИФИКАЦИЯ И ОПИТ И КАКВО Е ПРАВИЛА ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ ЗА ГРАДА НИ.ЕДНА ШИРОКА УСМИВКА СТОИ ДОБРЕ НА ЛИЦЕТО НА ЕДНА ЖЕНА, НО СЪВСЕМ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ДА Й БЪДЕ ГЛАСУВАНО ДОВЕРИЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА.
ЗАТОВА Г-ЖО НИКОЛОВА ЧРЕЗ ВАШИТЕ РАБОТЕЩИТЕ ЗА ВАС В ПРЕДИЗБОРНИЯ ВИ ЩАБ ИЗЛЕЗТЕ ОТ ДЪЛБОКА НЕЛЕГАЛНОСТ И СЕ ПРЕДСТАВЕТЕ НА ОБЩЕСТВОТО В ГРАДА.
КАЖЕТЕ СИ ОЩЕ И СЕМЕЙНОТО ПОЛОЖЕНИЕ, ВСИЧКО ЗА ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО, КАКВИ ДОХОДИ ИМАТЕ, КЪДЕ РАБОТИТЕ В МОМЕНТА.
И НАЙ – ВАЖНО НИ КАЖЕТЕ КАКВА ВИ Е ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА ГРАДА.
И ДА ВИ РАЗКАЖА НЕЩО, КОЕТО НЕ СТЕ НАУЧИЛИ ВЕРОЯТНО АКО СТЕ ЖИВЯЛИ ВЪВ ФРАНЦИЯ- НА МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ КАНДИДАТ КМЕТ БЕШЕ ГЕОРГИ ЗАРЧЕВ, КОЙТО Е ПОЗНАТА ФИГУРА В ГРАДА, МАКАР ЧЕ НЕ СЪМ СИГУРНА ДАЛИ Е ХАСКОВЛИЯ. ХОРАТА ГО ПОЗНАВАХА И КАТО АДВОКАТ И КАТО СЪПРИЧАСТЕН КЪМ СПОРТА И СПОРТНИЯ БРИДЖ, И НАКРАЯ КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ПО ВРЕМЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА НДСВ. ВИЖТЕ ТАЗИ ПОЗНАТА ЛИЧНОСТ В ГРАДА КОЛКО ГЛАСА ПОЛУЧИ НА ИЗБОРИТЕ.
АКО МНОГОБРОЙНИТЕ КАНДИДАТИ СЧИТАТ, ЧЕ ТОЛКОВА ЩЕ СА И ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ ИМА ЛИ СМИСЪЛ ТЯХНОТО УЧАСТИЕ ?
ЗАТОВА, НЕ ГО ПРИЕМАЙТЕ КАТО СЪВЕТ, НО И ВИЕ И НЕИЗВЕСТНИТЕ ОСТАНАЛИ КАНДИДАТИ ЗА КМЕТ НА ХАСКОВО Я ДА ИЗЛЕЗНАТ НА СВЕТЛО. ПЪК ДАЛИ ЩЕ Е ЗА ДОБРО, ХОРАТА ЩЕ КАЖАТ.
ЗАЩОТО МНОГО ОТ ВАС СЕГА СЕ СТРАХУВАТ И ТО ОТ НАС ГРАЖДАНИТЕ ЗАЩОТО ВЪВ ФОРУМА МНОГО НЕЩА ЩЕ ВИ ПИТАТ И НЕ ДАЙ ПОЖЕ ДА СЕ НЕПРИЯТНИ.
С ДИБРИ ЧУВСТВА КЪМ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ, НО С ИСКАНЕ ДА НИ ОТГОВОРЯТ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ. ЗАЩОТО СЕГА ЗА ЛИЧНОСТА ИМ СМЕ В ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ.
И ПО – БЪРЗО, НЯМА ВРЕМЕ.

Абсурдът
Абсурдът
09.10.2011 1:18 1:18

Педали, какво си мислехте, че правите? Естествено, че НАРОДЪТ ще гласува за нея!!!

Анонимен
Анонимен
08.11.2011 14:42 14:42

хаково

Back to top button