Избори 2011

„Гергьовден“ ще работи за спорта и младите хора в Хасково

Спортен празник на ГергьовденЧе спортът и младите хора са едни от най-важните приоритети за бъдещите общински съветници на „Гергьовден“ в Хасково стана ясно днес. Те се изсипаха на спортния комплекс на ул. „Дунав“ заедно с над 100 млади футболни надежди и спретнаха истински спортен празник.

10 отбора се включиха във футболен турнир на малки вратички. Първият мач бе между отборите „Дружба“ и „Ракия“, а всички участници в надпреварата бяха с №32 и затова беше трудно да се прецени отдалече кой е автор на головете.

Спортен празник на Гергьовден

Първите в листата Цвети Лалов и Митко Ламбов

Все пак важното е младите хора да имат възможност да спортуват, без значение кой печели надпреварата, заяви водачът на листата на „Гергьовден“ Митко Ламбов.
Ние се надяваме да бъдем коректив в местната власт, когато става въпрос за спорт, култура и като цяло за младите хора. Ще бъдем проводник на идеите на хасковлии, допълни Ламбов.

„Гергьовден“ вече има цялостна концепция за спорта в Хасково. За целта ще се търси финансиране както за ремонтиране на базите, така и са самите клубове. Общината може да бъде много по-активна към спорта и да намери формулата, чрез която да помага. Най-важното е младите хора и децата да спортуват, а не да висят по клубовете, категорични са бъдещите общински съветници.

Макар и скоро да претърпя операция и да не можеше да участва в турнира, кандидатът за кмет на Хасково Кирил Керанов бе неотлъчно да състезателите и даваше напътствия.

 

Спортен празник на Гергьовден

Кирил Керанов даваше наставления от трибуната
 

Спортен празник на Гергьовден

10 отбора от по 10 състезатели участваха в турнира

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button