Регион

Младите огнеборци на Свиленград с купата на Ловеч

Млад огнеборец, снимка МВРПротивопожарният отряд на СОУ „Д-р Петър Берон“ в Свиленград спечели купата на град Ловеч на състоялия се традиционен есенен турнир „Млад огнеборец“.

В Ловеч пристигнаха над 200 ученици на възраст от 12 до 14 години от 19 представителни отряда  от областите Бургас, Видин, Велико Търново, Враца, Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, София област, Търговище, Хасково и Шумен.

Те премериха сили в две състезателни дисциплини „Бойно разгръщане на състезателна пътека“ и „Щафетно бягане с препятствия“. Първо място в комплексното класиране завоюва отборът на Айтос, свиленградският е четвърти. 

Организатори на турнира бяха Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ на МВР, Българската федерация по пожароприложен спорт, община Ловеч, Фондация „Ангели от Лим“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button