Хасково

37 нови свободни работни места в Хасковска област

37 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят двама шивачи на 1 400 лв., петима чистачи, помощник в кухня, двама монтажници на фотоволтаични системи, сезонен работник в земеделието, технически секретар, шофьор на автобус за междуградски линии, шофьор на тежкотоварен автомобил, шофьор на лекотоварен автомобил, социален работник в дневен център за стари хора, логопед.

В Харманли имат нужда от фризьор, масажист и козметик. В Димитровград местата са за шивач на дамско облекло, кранист за управление на мостов и портален 8-тонен кран, в Ивайловград – за 9 машинни оператори за обработка на камъни, в Свиленград – за петима машинни оператори за излъскване на метал, а в Любимец – за служител на бензиностанция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стоян
Стоян
06.03.2023 7:44 7:44

Някой знае ли коя е фирмата за фотоволтаиците и заплащането? Единствена практика в БГ къде човек ще кандидатства за работа и не знае за какво ще работи. Тя е ясна по принцип – вероятно за тоя дето духа ама все пак.

Back to top button