Хасково

Читатели: По улиците в Хасково се движат шофьори-убийци

КАТ, илюстрацияСигнал за неправоспособен шофьор, който редовно кара чужд автомобил и застрашава живота на гражданите, получи Haskovo.info. В него се казва, че става въпрос за хасковлията Йордан К., който живее на ул. „Цар Иван Асен“ в града. 

Haskovo.info предостави на полицията фактите, с които разполага, а служители на Областната дирекция на МВР – Хасково направиха разследване по случая.

Оказа се, че мъжът действително е шофирал без книжка и е хващан няколко пъти от пътните полицаи. Свидетелството му за управление на МПС е отнето преди 5-6 години след съдебна присъда. Униформените установили, че Йордан К. шофира автомобил на възрастен човек, който не му е роднина, но му е предоставял колата.

На дядото е връчено предупреждение да спре да си предоставя колата, защото това също е нарушение. 

Благодарение на сигнала на читателя на Haskovo.info полицаите са разбрали на кой адрес живее шофьорът-нарушител и са успели да му връчат и няколко наказателни постановления.

В рамките на следващата 1 година той не трябва да извършва каквото и да е нарушение. В противен случай срещу него ще бъде образувано досъдебно производтво и може да бъде съден.

Въпреки намесата на униформените Йордан К. е видян отново да шофира лек автомобил. „Надявам се, че полицията ще си свърши работата, защото рано или късно ще стане някоя беля“, пише в поредното си писмо нашият читател.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
николов
николов
11.10.2011 16:01 16:01

Ами неграмотните, които си купиха книжки?. АМИ МНОГОТО С КУПЕНИ КНИЖКИ И МОЩЕН ПОДАРЪК ОТ ЗАСНОБЯЛИТЕ МАМА И ТАТИ, ПАРАДИРАЩИ С НЕ СЪВСЕМ ЗАКОННО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ НЕ СА ЛИ ПОТЕНЦИАЛНИ УБИЙЦИ ?

Анонимен
Анонимен
11.10.2011 22:31 22:31

УБИЙЦИ СА, УБИЙЦИ СА. НО ДОКАТО ГРОБ СА НА ВЛАСТ СА НЕДОСЕГАЕМИ.

Анонимен
Анонимен
12.10.2011 9:12 9:12

Полицията няма никъкъв респект! Абсолютен смях са!

хахаха
хахаха
12.10.2011 9:31 9:31

Това е Данчо дакела.Супер алкохолик.Карка си количката и изобщо не му пука.Сам се хвали,че като го хванат си плаща и го пускат.За каква полиция говорим?Направо е за затвора,а те му връчвали постановления!Защо не му отнемат колата?

Анонимен
Анонимен
12.10.2011 11:01 11:01

Ръководството на ОД на МВР не му пука,началника на КАТ Джунов от Дим.гр.след 17ч.си пътува за там и му дреме какво става в Хасково.Ами тия хлапета с тия моторетки с изкормени ауспуси/скутерите/те не са ли потенциални убийци 90%
от тях са без книжки,че возят и гаджетата си отзад.Събират се на тумби и правят екшъни особенно по ул.Дунав,спрат на светофара и форсират колкото могат няма ден няма нощ.Правилника не забранява ли това чудо след 22 00ч.?Къде са КАТ къде са автопатрулите на РУП Хасково.Пародия на полиция.

Back to top button