Избори 2011

Расте подкрепата за Катя Панева и Стефан Димитров в Димитровград

С ВМРО- НИЕ и БНДКандидатът за кмет на Димитровград Катя Панева набира все по-голяма подкрепа за следващия мандат в града на младостта. Освен осемте партии в коалицията „Да за Димитровград“ зад нея застанаха още куп политически формации.

Катя Панева е наследник на досегашния кмет на Димитровград Стефан Димитров, който е водач на листата на коалицията. В нея влизат ССД, ДСБ, СДС, „Обединени земеделци“, „Обединена социалдемокрация“, Движение „Гергьовден“, БЗНС и „Общество за нова България“. През последните дни споразумения за подкрепа на Панева подписаха от ЕНП, коалиция „Обединени за Димитровград“ (БНД и ВМРО-НИЕ), „Екогласност“ и „Зелените“.

С ЕкогласностСред първите, официално подкрепили кандидатурата на Катя Панева, бяха ЕНП. Те заявиха, че именно тя е човекът, който трябва да поеме кормилото на общината, защото може да продължи започнато от Стефан Димитров и е млад човек и доказал се професионалист.

Подписите си в подкрепа на Катя Панева дадоха и от коалиция „Обединени за Димитровград“, в която влизат ВМРО–НИЕ и БНД. Сигурни сме, че заедно с коалиция „Да за Димитровград“ можем да продължим развитието на тази община, вярваме, че ще успеем, коментираха от патриотичните организации.

Със ЗеленитеЧе ще работи в полза на екологията и биоразнообразието са убедени от другите де формации, подкрепящи кандидата на коалиция „Да за Димитровград“ – „Екогласност“ и „Зелените“. Те също подписаха споразумения с водача на листата и досегашен кмет Стефан Димитров.

След като още на откриването на кампанията на коалицията присъстваха куп национални политически лидери, за да подкрепят Катя Панева, Стефан Димитров и останалите кандидати на коалицията, в града пристигна и кандидатът за вицепрезидент на Съюза на десните сили Емануил Йорданов.

С Мартин ДимитровТой изрази своето задоволство от сформираната широка дясна коалиция, която според него трябва да послужи за пример на национално ниво.

Градът на младостта посети и лидерът на СДС Мартин Димитров. На срещата си със симпатизанти и представители на „Да за Димитровград“ той обяви, че парите за магистрали от ЕС на практика ще бъдат по-малко от това, което се очаква.

Противно на казаното от Бойко Борисов, че ще строим магистрали с европейски пари, се оказва, че ще ги правим с български, каза лидерът на СДС. Той също поздрави Стефан Димитров и Катя Панева за обединението на десните сили в Димитровград.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button