Външни публикации

5 съвета за добре комбиниран аутфит за предстоящите балове през 2023 от AVIV

С наближаването на баловете, всички завършващи трепетно започват с подготовката. Организацията не е лесна задача, както и изборът на облекло. Знаем, че безкомпромисният външен вид е от ключово значение.

Изборът на облекло е огромен, което допълнително би Ви затруднило.

За да Ви помогнем, в този така важен момент, ние създадохме списък със съвети, които ще Ви помогнат да изглеждате блестящо.

Бъдете готови да съберете погледите, защото AVIV – Мъжки дрехи е тук да Ви помогне.

Костюм?

АвивКогато избирате костюм за бал, е нужно да се фокусирате върху няколко ключови елемента.

  • Утвърдени цветове като черно, тъмно синьо и сиво са класика, но може да изберете по-смели цветове като бордо или кралско синьо, за да добавите повече индивидуалност към визията си.
  • Материите са не по-малко важни. Вълна, коприна, памук или кашмир ще придадат не само увереност, но и ще Ви накарат да се чувствате комфортно през цялата вечер.

Ключът към стилния и луксозен костюм е да бъде изчистен, с фокус към детайлите.

Тази година, вместо да се придържате към типичният костюм за бала, изградете индивидуална комбинация от риза, сако, елек и панталон. По този начин ще придадете показност на Вашето индивидуално излъчване.

Как да комбинираме аутфита успешно?

Подходящ избор на риза?

Авив

За да изберете перфектната риза за бал, важно е да се фокусирате върху цвета, детайлите и кройката. Освен класическите цветове, експериментирайте с пастелни – светло розово и цвят мента.
Характерната едноцветна риза, през 2023 година флоралните и геометрични принтове ще бъдат изключително популярни, особенно в по-приглушени цветове.

Земните тонове като маслено зелено, горчица и цвят тициан ще са изключително модерни през годината.

Ризата може да бъде носена самостоятелно или да бъде комбинирана със сако или елек. Подбрани с внимание към детайла, един от водещите сайтове AVIV – мъжки дрехи предлага богат избор на мъжки ризи.

Точното сако?

Авив

Кройката на вашето сако е от изключително значение за постигането на завършен и изтънчен външен вид. Материята на мъжкото сако трябва да бъде правилно подбрана за да Ви осигури изтънченост и лукс през цялото събитие. Насочете се към материали като вълна и памук, които са меки и имат богата текстура. Цветове като синьо, светло сиво или черно са подходящи. Цвета на сакото и ризата трябва да бъдат в синхрон за да се комбинират по-добре. За изтънчен вид изберете сако с голям ревер. Акцентирайте върху аксесоарите, като изберете подходяща кърпичка, вратовръзка или папионка.

Правилно съчетаване на панталон?

Авив

AVIV – мъжки дрехи, препоръчва да избирате панталоните със стил. Материалите като памук, лен, вълна или PES са за препоръчване. Убедете се, че панталона е подходящ за вашата структура и заложете на класически цветове, черно, тъмно синьо и светло сиво. Добавете акцент, избирайки кариран панталон или с шарка на рибена кост, като се уверите че се съчетават добре с останалата част от вашия аутфит. Експериментирайте с различни текстури. Накрая, съчетайте панталона с официални обувки, оксфорд за елегантен вид.

Ами елека?

Авив

Избора на елек е една от финалните щрихи за перфектното облекло за бала. За да изглеждате перфектно на бала, трябва да подберете елек, който съответства на цялостният Ви аутфит. Наситените цветове на елека са добър вариант в случай, че ризата и панталона са в по-неутрални тонове. Елекът не трябва да бъде прекалено тесен или свободен, а дължината му трябва да покрива колана.
Двуредовите или едноредовите елеци са винаги добър избор, независимо дали с джоб или без.

Аксесоари?

Авив

Едно от най-важните събития в живота на един младеж е неговият бал. От изключително значение е да изберете подходяща комбинация от аксесоари, за да придадете завършен вид на аутфита си. Някои от аксесоарите, които трябва да вземете под внимание, са вратовръзка или папионка които трябва да бъдат съобразени с цвета на вашата риза или сако. Допълнете с квадратна кърпичка.
Копчетата за ръкавели и изисканият часовник също са добро допълнение към визията Ви.

Помнете, че семплата и стилна визия винаги е успешен избор.

Нямате търпение за Вашата бална фотосесия или сте моден ентусиаст?

AVIV – Мъжки дрехи е в търсене на модели, които да участват във фотосесията на новата ни колекция и да бъдат лицето на бранда през 2023 година.

Ако нямате търпение за балната фотосесия и обичате модата, не пропускайте възможността да станете част от AVIV и да представяте нашите най-нови модели. Всички кандидати са добре дошли и могат да се свържат с нас.

Така че, ако искате да бъдете част от този изключителен бранд и да поемете по пътя на модата, не се колебайте.

Всички желаещи кандидати, могат да се свържат с нас на:
тел.: 0887 61 44 11
e-mail: shop@aviv.bg
www.aviv.bg

Back to top button