Хасково

БМВ излетя от пътя и продължи 50 метра в канавката

КатастрофатаПловдивско БМВ катастрофира на изхода на Горски извор по посока Хасково. Инцидентът е станал тази сутрин около 9:30 часа.

Заради несъобразена скорост 36-годишният шофьор на немската кола изгубил контрол над возилото, излязъл в дясно от пътя и близо 50 метра се е влачил в канавката.

Шофьорът е пътувал сам в колата. Като по чудо е останал невредим. Инцидентът се размина само с материални щети.

Снощи на 2 километра след Харманли на АМ „Марица“ се е обърнала цистерна. Инцидентът се е разминал отново само с материални щети.

По-рано вчера при катастрофа в харманлийското село Орешец са пострадали две възрастни жени, съобщават от Областната дирекция на МВР.Поради несъобразена с пътните условия скорост, 74-годишна водачка на лек автомобил Трабант ударила паркиран на улицата лек автомобил Опел Корса. От удара, водачката е с травма на гръдния кош. Пострадала е и возещата се при нея 75-годишна жена, която е с разкъсна рана на устата.  

Двете жени са прегледани и освободени за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Неграмотници
Неграмотници
12.10.2011 11:46 11:46

Горски извоД
шофьор на немската гора(кола?)

Анонимен
Анонимен
12.10.2011 12:00 12:00

Ам, че кола си е!

Back to top button