Хасково

Обявиха конкурс за директор на РИОСВ – Хасково

Министерството на околната среда и водите обяви конкурс за директор на РИОСВ – Хасково.

Кандидатите трябва да са магистри по икономика, право, технически, природни или хуманитарни науки. Изисква се професионален опит от минимум 3 г. на ръководна длъжност или 7 години опит в областта на анализи, управление, мониторинг и контрол, както и компютърна грамотност.

Конкурсът ще се проведе на три етапа: подбор по документи, представяне на концепция на тема „Подобряване на ефективността от дейността на РИОСВ – Хасково, като регионален орган за контрол по опазване на околната среда“ и интервю.

Документи се подават в МОСВ в София до 17:30 часа на 7 април. Основната заплата е в размер до 3 254 лв.

Haskovo.info припомня, че в края на февруари Наталия Пачеманова беше освободена като директор на РИОСВ, защото проверка на министерството установи допуснати пропуски в работата. Докладът беше изпратен до прокуратурата, а инспекцията временно пое Мариана Колева.

МОСВ сезира прокуратурата за нарушения в РИОСВ – Хасково, освободиха Пачеманова

Мариана Колева пое временно РИОСВ – Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button