Регион

Засадиха нови 50 дръвчета към акациевата горичка на ЕСО

Служители на Електроенергийния системен оператор засадиха 50 дръвчета на разклона до село Гълъбец край пътя Хасково – Кърджали.

Инициативата е във връзка с политиката на дружеството за корпоративна социална отговорност. Тя има за цел насърчаване на културата за социална отговорност, която да допринася за устойчиво развитие и създаване на стойност за обществото, гражданите, клиентите и общностите, в които дружеството работи.

ДърветаВсяка година се провеждат кампании в подкрепа на местни каузи, като залесяване, почистване на тревни площи, паркове, градини, туристически забележителности, както и подпомагане на социални институции – домове за възрастни хора, деца в неравностойно положение и др. Компанията организира ежегодна кръводарителска акция.

ДърветаОт Управление МЕР – Хасково са решили да си направят медоносна акациева горичка. Миналата година на това място бяха засадени първите 50 дръвчета, тази година добавят още 50 и са с намерение да я подновяват и увеличават всяка година.

Дървета

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button