Регион

Харманлиец превърнал дома си в нелегален цех за ментета

Спортни екипи, илюстрацияБлизо 1 200 спортни стоки с лого на защитени търговски марки и над 5 000 етикета са иззети при проверка от харманлийските полицаи, съобщават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Служителите на реда проверили по сигнал микробус Мерцедес, собственост на 31-годишен харманлиец. В товарното помещение на колата са открити над 1 100 от стоките – якета, спортни комплекти и спортни долнища, носещи лого на запазена търговска марка.

Последвало претърсване в дома на мъжа на улица „Съборна“, първият етаж на който бил обособен като шивашки цех, а таванското помещение – като кроялня. От там са иззети още 50 спортни стоки, близо 200 броя прозрачно фолио и заготовки и етикетите. Открити са и  4 чувала с текстилни заготовки, всички с лого на защитени търговски марки.

Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button