Хасково

28 нови свободни работни места в Хасковска област

28 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят работник за ръчно производство на сладкарски изделия, трима работници в кухня, трима сервитьори в ресторант, главен специалист – човешки ресурси в отдел „Административно-правно, финансово-стопанско и информационно обслужване“ в Регионалното управление на образованието, двама работници за сглобяване на готови изделия, продавач на хранителни стоки, работник за поправка на джанти и гуми, шофьор на лек автомобил до 9 места за разнос на безалкохолни напитки в града и региона.

В Димитровград имат нужда от експерт по програми и проекти на 1 600 лв. заплата, пазач и трима работници в кухня. В Свиленград свободните места са за чистач, четирима сезонни работници за отглеждане на тополови фиданки и шофьор на тежкотоварен автомобил от 12 и повече тона за превози в страната и чужбина. В Харманли търсят двама продавачи и помощник в кухня за сервиране на деца със специални потребности и почистване на помещението, а в Ивайловград се нуждаят от чистач на 780 лв. заплата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button