Регион

С над 80 000 лв. освежават пътната маркировка в Свиленград

Предстои освежаване на пътната маркировка в Свиленград, като от общината вече обявиха обществена поръчка за избор на изпълнител.

Предвижда са полагане на 1 200 квадратни метра напречна хоризонтална маркировка с бяла боя без светлоотразителни перли и 2 600 квадратни метра със светлоотразителни перли. 1 600 квадратни метра ще е надлъжната маркировка без светлоотразителни перли и 1 410 квадрата с перли.

1 000 паркоместа ще бъдат освежени с бяла боя, 300 квадрата ще бъдат демаркирани с черна боя, а 200 квадрата отново разчертани. Предвидени са 280 надписа „Погледни“, 50 надписа „Служебен абонамент“, 25 паркоместа за хора с увреждания ще бъдат освежени, 50 ще са новите паркоместа.

Прогнозната стойност на поръчката е 82 609 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 21 март. Договорът ще е до 31 декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button