Хасково

Заловиха младеж при опит за кражба в Детската градина по изкуствата

22-годишен младеж от село Гарваново е заловен при опит за кражба в Детската градина по изкуствата в Хасково, съобщават от полицията.

На 11 март в 4:55 часа е получен сигнал от диспечер на СОТ, който съобщил за проникване в детското заведение на улица „Петър Берковски“. Пристигналите полицаи заловили в кабинета на директора младежа, който се подготвял да задигне компютър и лаптоп.

В Хасково е заловена и жена, която е откраднала мобилен телефон. 27-годишен е задържан в Харманли, защото е задигнал от дом портмоне с 650 лв. и две дебитни карти.

В Димитровград са хванати трима за кражба на два метални капака на шахти на улица „Простор“. 70-годишна жена пък е взел забравено портмоне с 270 лв. в хипермаркет в града.

29-годишен е откраднал печка с котлони и кафе машина от къща в Меричлери. 33-годишен мъж пък е заподозрян в кражбата на около 100 кг. ламарина и метални греди и профили от изоставена къща в Меричлери.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button