Хасково

Паспортна служба ще работи и в изборния ден

Паспортна служба - ХасковоПаспортна служба – Хасково ще е работи и в изборния ден за улеснение на гражданите.

В седмицата преди изборите е създадена необходимата организация, която ще даде възможност и на гражданите, които по една или друга причина не притежават валидни документи, да упражнят правото си на глас, категорични са от областната дирекция на МВР.

Личните карти ще се изготвят максимално бързо или пък ще се издават удостоверения за изгубен, откраднат, повреден, унищожен документ за самоличност или лична карта с изтекъл срок на валидност, с което гражданите да могат да гласуват. 

Лични карти няма да бъдат издавани при липса на възможност в края на работния ден на 21 октомври. За издаването на удостоверения гражданите лично трябва подават искане от 17 октомври до 15.00 ч. на 23 октомври в съответните районни управление на МВР в областта. Искания ще се приемат и от 15.00 до 17.00 ч. в изборния ден, но само в областната дирекция на полицията в Хасково. 

Удостоверения за постоянен и настоящ адрес се получават от общинската администрация.

От полицията напомнят, че удостоверенията се издават, за да послужат само пред секционната избирателна комисия и са валидни до края на изборния ден.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бивш читател
бивш читател
14.10.2011 19:06 19:06

Ох,ще го намразя този сайт вече,заради непрекьснатите платени рекламни сьобщения за Иванчо Панайотов.

Back to top button