Регион

Задигнаха 1 000 метра кабел и пенсията на жена

Двама мъже са заловени вчера за кражба на кабел в Димитровград, съобщават от полицията.

Техническият ръководител на бригада, обновяваща местен парк е сигнализирал за липса на близо 1 000 метра кабел. Малко по-късно са задържани 30-годишен познайник на полицията и 19-годишният му съучастник, които направили самопризнания и върнали кабела.

На входа на димитровградски парк пък е заловен 18-годишен младеж с 1.2 грама марихуана.

В Харманли пък се издирват двама за кражба. 31-годишен от града и 24-годишна жена от новозагорското село Ценино задигнали пенсията на възрастна жена. Тя разказала, че след като си взела пенсията от 467 лева ги сложила в джоба си и поседнала на близка пейка. Минути след това до нея седнали двамата и малко по-късно тя установила, че парите й липсват.

Двама мъже на 24 и 27 г. се издирват за кражбата на 12 греди от строителен обект. В хасковската полиция е било 15-годишно момиче, което задигнало 90 лв. от раницата на друго дете от село Бисер.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button