Избори 2011

Николово: За 12 г. Иванов не е стъпил нито веднъж в селото

ГЕРБ в Николово„Някой познава ли кмета Иванов? Виждал ли го е на живо? Веднъж поне стъпил ли е в селото да види какво ни  е дереджето? Ако някой го е виждал, да стане и да каже!“. Това призова на събрание с кандидата за кмет от ГЕРБ Иван Панайотов снощи разлютеният жител на село Николово Петко Тодоров.

Стотина жители на селото се събраха в салона на читалището, за да разкажат наболелите си проблеми пред Панайотов и още десетина кандидати за съветници от листата на ГЕРБ. На събранието присъства и депутатът Румен Данев.

ГЕРБ в Николово „Идваме при вас да чуем проблемите ви. И ще продължим да идваме и след изборите. Но и вие ще можете да дойдете в общината, защото тя няма да е непристъпна както досега. Пишем управленската си програма в движение, защото искаме да чуем проблемите на хората от кварталите на Хасково и от селата. Гласът ви ще бъде чут, мнението ви ще бъде зачетено“, увери ги Панайотов и отново повтори, че след 23 октомври кметът задължително ще има приемен ден, както и шефовете на дирекции в общината.

Проблеми с водата, лошата инфраструктура, невъзможният достъп до администрацията, надменно отношение от страна на чиновниците, бяха най-често поставяните въпроси. „Николово е напъденото село на общината“, обобщи пенсионерката Стойка Делчева.

В селото живеят под необходимия брой жители, за да могат да си изберат кмет на населеното място. Управникът се назначава от общината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button