Регион

Автобус с 18 пътници се преобърна край Конуш, няма пострадали

Катастрофа с обърнат автобус18 души се спасиха по чудо след като автобус по редовната линия Кърджали – Хасково – София се обърна в канавката край село Конуш в късния следобед.

Никой от пътниците не е пострадал. Минути след инцидента на мястото пристигнал друг автобус, с който те продължили пътуването си.

Както пътувах към Кърджали и видях срещу мен да идва автобус, който изпреварваше колона от автомобили, разказа шофьор на Фолксваген, който за малко не се ударил челно в пътническото возило. Не очаквал да види превозно средство в своето платно, тъй като в района има много завои и няма никаква видимост, а изпреварването е забранено. Момчето се приближило плътно към колоната от автомобили, а шофьорът на автобуса завил към канавката, за да избегне челния удар.

И двамата шофьори са действали правилно в тази ситуация, за да избегнат най-лошото, коментираха от „Пътна помощ“, които изтеглиха обърнатия автобус.

Щетите са минимални. Намачкана е вратата на автобуса, който при разминаването с голфа го закачил леко. При обръщането щети по ламарините почти няма.

 

Катастрофа с обърнат автобус

Шофьорите на леката кола и на автобуса
 

Катастрофа с обърнат автобус

Фолксвагенът и автобусът за малко не се ударили челно
 Катастрофа с обърнат автобус  Катастрофа с обърнат автобус

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.10.2011 20:31 20:31

За къде е бързал та изпреварва колона от автомобили а?А колкото до коментаторите от пътна помощ това не е тяхна работа,защото най правилно е да не изпреварва на забранен участък от пътя и при наличието на насреща идващ автомобил-простотия до шия.ГРУП те са си лайна от време,имам предвид водачите им.

Анонимен
Анонимен
14.10.2011 20:34 20:34

Ясно се вижда че осовата линия е двойна непрекъсната…

ELEKTOJEN
ELEKTOJEN
14.10.2011 20:34 20:34

NAI-DOBRATA PATNA POMOSHT.AKO GI IZVIKAT NA PLANETATA MARS, I TAM STE BADAT ZA NULA VREME, JALKO,CHE SOVALKATA VECHE NE LETI.

padre
padre
15.10.2011 15:38 15:38

къде я видя тази ДВОЙНОнепрекъсната линия, в момента на изпреварването водачът на автобуса е имал право да изпреварва,друг е въпроса защо го е направил когато е имало колона и за къде е бързал-внимавайте бе хора при вас се качват хора и искат да пристигнат живи и здрави,па макар и с десет минути закъснение

..
..
15.10.2011 18:13 18:13

ЕТО ИСТИНАТА :
на пътя е излезнал трактор с ремарке пълно с картофи леките автомобили са намалили рязко (почти спрели) а автобъсът е тежак и неможал да спре на време а ако не спре и удари 2те коли пред него 1вата кола ще влезе под ремаркето затова тръгнал да го заобиколи от двсно нямало място затова от ляво. по време на заобукалянето на колоната е дошла и кола голф 3 минал е плътно до колоната а шофюрат на автобуса е излезнал в канафката за да не стане по голям инцидент !

Анонимен
Анонимен
15.10.2011 19:34 19:34

До питащия за осовата линия-че тя и на кьоравия ще изкара очите човече а ти или не виждаш или не разбираш…

padre
padre
16.10.2011 8:20 8:20

абе гост стига с тези малоумни коментари – не виждаш ли,че на снимката с пожарната страната по посока на движениетона автобуса е прекъсната а другата страна е забранена(май трябва да ти вземат книжката ако имаш такава,защото от такива като теб стават катастрофите)-иначе браво за добрата маневра на шофьора на автобуса иначе щеше да има и жертви-жалко за неприятностите на пътниците

Анонимен
Анонимен
17.10.2011 10:16 10:16

До някой си назоваващ се ,padre ли там или някакъв.Доколкото се вижда ГОСТЪТ правилно е написал,а ти иди и провери мястото и тогава коментирай,провери също дали има излаз и от черни пътища за да излезе трактор от там и тогава коментирай.А колкото до цялата истина ще я кажат от КАТ да да…

Back to top button